Mistä hyvästä?

Runoilija Belledejour

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 13.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä istut taaimmaisella penkkirivillä kolmantena vasemmalta
ja näytät onnelliselta, ah onnelliselta.

Mistä hyvästä tämä autuus minua kohtasi?
Joidenkin osaksi ei koskaan tule
vajota kenenkään silmiin, vastata kenenkään syleilyyn.
Mutta minun polulleni tipautettiin sinut,
samaan korpikylään,
samoille pikkupitäjän syrjäteille;
täysin uskomatonta, sinut, täydellinen toinen puolikkaani,
minulle suunniteltu, perfect match made in heaven.

En tiedä miksi.
Mutta sen tiedän, että Sinä,
kun istut siinä söpösti hymyillen ja hipelöit otsaasi ja nenääsi,
olet minun elämäni kirjan
tähtiin kirjoitettu luku rakkaudesta...

Selite: 
Rivitys ei ole kokonaan minun, vaan osaksi näiden sivujen systeemin tekemä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä veto..

 

Käyttäjän kaikki runot