Jäätävä pelko

Runoilija Belledejour

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 13.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä olen minä
parkkipaikalla sytytän yksinäisen savukkeen.
Valtatien liikenne soljuu ohi.
Talven lumituiskuista,
pohjoistaivaan kylmästä kajosta
on tehty minun rakkauteni.
Tähtisilmäinen poika
joka hymyllään himmentää kuumimman kesäpäivän auringon.
Miksi kuin jääpuikkona
pistää rintaani jäätävä pelko.
Missä on se tyttö, joka vielä hetki sitten
kohtasi elämän polut huoletonna hymyillen.
Ehkä tahdot etäisyyttä – hyvä on,
minä pysyn tässä. En seuraa sinua, en,
vaikka sieluni ja sydämeni jäätyvät kyynelistä.
Äsken olit tässä,
seuraavassa hetkessä jo saavuttamattoman kaukana.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi hieno kuten kaikki muutkin runosi

 

Käyttäjän kaikki runot