Sateenkaari

Runoilija Ysipallo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, vaikka muut itkisivät.
 

Sateen jälkeen aurinko paistaa,
se luo sateenkaaren, niin monivärisen.

Kyynelteni jälkeen hymyilen,
se luo sateenkaaren, niin värittömän.

Itken vuoksesi ja väritän mustia sateenkaaria harmailla kyynelilläni.

Sateen synkkyydessä haluan piristää sinua värikkäillä sateenkaarilla,
en kykene, sateenkaareni ovat väritömiä, et välitä niistä.

Kyynelteni jälkeen hymyilen,
en kykene, itken silti harmaita kyyneliäni.

Toivon, että voisin antaa sinulle värikkään sateenkaaren,
itken, hymyilen, luon värikkään sateenkaaren,
et tarvitse sitä, olet saanut toisen sateenkaaren.

Itken vuoksesi ja väritän värittömiä sateenkaaria.

Selite: 
Koska sateenkaaret ovat kivoja, vaikka omani ovat värittömiä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat todella kauniisti, pidän raapustuksistasi

 

Käyttäjän kaikki runot