Tähtitaivas

Runoilija Ysipallo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyilen, vaikka muut itkisivät.
 

Harmaan syystalven synkkyydessä toiveet katoavat,
ilo ja suru eivät ole alaani näin hetkinä, valo katoaa.
Kaunis tähtitaivas peittyy harmauteen, valo katoaa,
masennun.

Kysyt mikä piristäisi elämääni ja toisi valon takaisin,
vastaan: Ystävät, rakkaus ja tähtitaivas.

Katsellessani taivaalle, mietin,
Miksi valoni on viety, ansaitsenko sen?
En saa vastausta, vaikka kuinka laulan tähdille syystalven harmaudessa.

Oi tähtitaivas
Oi tähtitaivas
Toisitko valoni takaisin ja päästäisitkö minut tuskastain?

Harmaan syystalven synkkyydessä unelmat murskautuvat,
rakkaus ja viha eivät ole alaani näinä hetkinä, valo katoaa.
Kaunis tähtitaivas pysyy harmauden verhossa, valo katoaa, itken.

Kysyn mikä piristäisi elämääni ja toisi valon takaisin,
vastaan: Ystävät, rakkaus ja tähtitaivas.

Katsellessani taivaalle mietin,
Miksi unelmani on pirstottu, tarvitsenko unelmia?
En saa vastausta, vaikka kuinka laulan tähdille syystalven harmaudessa.

Oi tähtitaivas
Oi tähtitaivas
Toisitko unelmani takaisin ja päästäisitkö minut tuskastain?

Selite: 
Taivaan tähdet<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot