Paska jätkä.

Runoilija Brutus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudesti syntyny, sadasti kuollu.
 

Kysyin et kertooks tää biisi susta,
tää missä lauletaan kauniista tytöstä,
ja siitä miten en edes tiedä kuka sä oot.

Sä nauroit ja hymyilit,
mut oikeesti sun sisko on paljon kauniimpi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot