sanan mahti

Runoilija Puppu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksi hetki, joka tuntui ikuisuudelta
Tuntuu kuin seuraavaksi löytyisin mullan alta
yksi lause ja elämän liekki katoaa
poika surua ja vihaa mielessään patoaa
Surua kohtalon päätösvallan takia
lupasin etten viinaan sorru
Kossun maku on tarpeeksi makia
mutten alkoholismin reunalla horju
Suru muuttuu agressioksi
ihminen muuttuu itsetuhoiseksi
Hölmökö olin kun uskoin ikuiseen rakkauteen
Tiedän etten toipumaan tule edes tuhanteen vuoteen
Ehkä joskus, surun muurit sortuu
Ja kuiskaat korvaani I love you

Selite: 
Elämä käänty ylösalaisin hetkessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Love is blind.

 

Käyttäjän kaikki runot