Täydellinen nainen

Runoilija mikula97

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 18.9.2023 20:44

Asuinpaikka: Oulu
Syntymäpäivä:
21.5.1997

 

Susta tulee maailman paras äiti
Josta jokainen lapsi varmasti pitäisi
Osaat rakastaa ja huomioit muita
Etkä oo semmone ku muut , eli likanen muija

Sä osaat huolehtia ja hoitaa
Ja myös teet kaiken mitä voi vaan
Se on ihana ja tosi hyvä piirre
Mutta ei , ei äidiks tulemisessa oo mikään kiire

Susta voisin miljoona muutakin hyvää puolta kertoa
Sillä sä oot nainen jollei kukaan muu vedä vertoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo naiselle, moni arvostaisi kuulla tällaista varmasti. :)

Täydellistä ei olekaan, mutta ihan hyvä voi olla : ) Hyvä runo

Hieno tunnustus rakkaalle

 

Käyttäjän kaikki runot