Mitä teen

Runoilija mikula97

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 18.9.2023 20:44

Asuinpaikka: Oulu
Syntymäpäivä:
21.5.1997

 

Ehkä vähän liikaa susta välitän
Pitäskö mun ottaa vähäks aikaa väliä
Mut ei liikaa etten mielestäsi häviä

Näitä tunteita mulla on vaa liikaa
Joka päivä tulee halu vaa vetää viinaa
Juoda pää tyhjäks , olla ajattelemat mitää
Sit sanon jotai pahaa sulle ja selitän " en mä tarkottanu sitä"

Tiedä itekkää mitä minä haluan
Onko tää rakkautta , onko tää tarua?
Vai pelkkää seksii, en sitä halua
Mut sen mä tiedän että oot mun mielessä aina
Ja tiedäks kui vitun paljon se mua vaivaa

En sano että mieles vaa sun huonot puolet
Esim nään susta myös ihania unia, loppu on vaa kauhee ja niissä sää kuolet
Nää unet kuvaa minua
Vaik mä välitän en voi pitää sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot