Hän

Runoilija Moody

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 16.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka hän olikaan puutunut kuulemaan,
kuinka ei kelpaa,
ei koskaan ole täydellinen,
ei ikinä tule olemaan tarpeeksi.
Rauhaa ei näkynyt ja tuntui kuin joku olisi repinyt palasia.
Day by day.
Palasia hänestä.

Ehkä hän pian haihtuisi, eikä enää olisi.
Olemassa.

Selite: 
Iltaparvekkeella istuessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot