Elämän polku

Runoilija SillyThing

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey, kiitos kaikille kommenteista! :) ‎"There is no middle ground, no compromise, we've drawn the line.. "
 

Olen levoton sielu,
mieleni halajaa eteenpäin.
Vaeltava varjo,
jatkan matkaani ajattelematta muita.
Rauhaton haamu
en ole koskaan perillä.

(tai näin minä luulin)

Tulit luokseni,
en voinut olla pysähtymättä.
Katsoit silmiini,
ja niin riisuin kaikki aseeni.
Otit syliisi,
löysin vihdoin tieni kotiin.

Selite: 
Meidän tiemme.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva, toivoa antava teksti :) tykkeen!

 

Käyttäjän kaikki runot