Nimetön

Runoilija Kuunpuolikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni poika,
laastari polvessaan,
potkuttaa laudallaan,
puuskuttaen,
vilkaisee ujosti,
ojentaa kimppua ja
kysyy:
"Haluutsä voikukkia? ku äiti ei halunnu, ne kuulemma sottaa nii helposti vaatteet ja öh.."

Pieni tyttö,
hiukset letillä,
seisoo tienlaidassa,
sinisessä farkkumekossaan,
hymyilee kainosti,
juuri avaamassa suutaan ja
sanoakseen:
"-

Toinen poika,
vuoden vanhempi,
kurvaa paikalle,
tuliterällä liekki-kuvioisella pyörällään,
talloo voikukat,
tönäisee pienempää ja
tokaisee:
"Mitäs pidät pyörästä beibi, lähetsä tarakalle?"

Pieni poika,
posket punaisina,
nostaa potkulaudan,
kääntyy pois päin,
poimii tallatut kukat,
mutta kompastuu
ja pääsee itku:
"Aijaijai..."

Pieni tyttö,
riuhtaisee kätensä irti,
mulkaisee toista poikaa,
heilauttaa lettejään,
suoristaa mekkonsa helmaa
kävelee pienen pojan luo,
kysyäkseen:
"-

Toinen poika,
murahtaa,
epäuskoisena polkee jalkaansa,
sinkauttaa katseen,
vaihtaa vaihteen,
polkaisee vauhtia ja
ärjyy:
"Vai mammanpojista tykkäät heitukka!"

Pieni poika,
katsoo maata,
häpeillen,
kyyneleet poskilla,
laastari revenneenä,
polven haava auki ja
tokaisee:
"Eiks ois ollu parempi Ton kaa mennä?"

Pieni tyttö,
puistaa päätään,
katsoo poikaa,
purausee huultaan,
empii,
ottaa kädestä kiinni ja
kuiskaa:
"Ei, koska sä oot mulle ihan kaikki, ku pehmonalle ja karkki."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot