Rakastan sua

Runoilija Kuunpuolikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seison makuuhuoneen oven edessä,
kädet ja jalat harallaan tukkien kulkusi,
vieno hymy huulilla, leikinpilke silmissä

"Sano salasana"

Hymähdät

"Rakastan sua"

Riuhtaiset vyötäröstäni minut syliisi,
murahtelet kuin tiikeri ja minä nauran,
kaadumme sängylle ja suutelet kaulaani

"Niin annan sinulle koko maailman"

Selite: 
Rakastan sinua ja meitä yhdessä <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo rakkaudesta ja välittämisen tunteesta :)

suloinen runo :)

Nätti.

 

Käyttäjän kaikki runot