Hämärä

Runoilija marita

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämärä tulvii sisälle tupaan
siltä ei säästy tuvassa kukaan.
Sytytän kynttilän. hämärä häipyy
valosta tuosta hämärähämykin säikkyi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot