Satu jatkuu...

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Olet ainoa josta en eroon päästä halua
tiedä en mikä tunne se on
rakkautta vai jotain muuta

mutta kun painat pehmeän suukon huulilleni
kädet hyväilevät reisiäni hypistelelen sukan pitsireunaa
roihu palaa jo korkeina leikkeinä
mikään vesi ei pysty sitä sammuttamaan

kiemurtelen onnellisena vierelläsi sormesi sotkeutuvat hiuksiini
kunnes eksyvät puseroni alle
hyväilet hellästi kiihkeästi ihoani
suutelen sinua huulesi ovat lämpimät
ja omistavat

olet ainoa mies jota sen illan jälkeen kun tapasimme kaipaan haluan
muita en voi edes ajatella vierelleni vaikka tapaamisemme ovatkin sattumanvaraisia

se riittää minulle toistaiseksi
olen tyytyväinen ja onnellinen
kuten kerrot sinäkini seurassani kun olet

Selite: 
kesää kohti ollaan menossa:))
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot