Nautintoja..

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Keskellä ihanaa
hehkuvaa hetkeä

en ajattelemaan pystynyt,
halunnut muuta kuin
sitä sinussa

tunne niin polttava
pakoittavaa nälkää

mutta samalla
minä
tunsin leijuvani
pehmeässä aistillisessa tilassa

joka kuljetti
meidät yhä
svemmälle ja syvemmälle

hurmaavaan nautintoon..

Selite: 
Joskus näinkin:))
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

Hyvän fiiliksen hyvä runo. Joskus hekuma toimii kaikilla tasoilla.

Heh!

Mie onn tämmönen kässähtänyt ukkeli polo, että ei kiinnosta enää edes mokoma erotiikka. Ehkä jopa joskus saattaa ns. erotiikka ystävykset toisistaan erottaa.

Valitettavasti näin monille näinä aikoina taphtuu.

Kiva!

mukavan kuumaa huumaa

Nättiä ja muistoja mieleen tuova runo, joskus sitä
minäkin *naur*

Hekumallinen on runosi intiimi kuva, toisaalta kauniskin. Kiitos tästä.

Romanttista 😊

 

Käyttäjän kaikki runot