Humppa:)

Runoilija LuomuNainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2010
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 9:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollaksen ihanaa.
 

Kanssasi sun
tanssin uuden oppia sain

en arvata voinut
kuinka maukaanasatempaava
rytmi olikaan

lemmenhumppa tanssissa

niin ihanaa huumaa
myöskin kovin kuumaa
suorastaan polttavaa

Selite: 
*hymy*
Kategoria: 
 

Kommentit

siin on menoa ja meininkiä, runossasikin

Lämmin tunnelma:-))
 

Käyttäjän kaikki runot