Ehtinyt en

Runoilija naakka81

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 8.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman polkuni kulkija, toivoton romantikko, aina harhailee ajatukset pilvissä...
 

Kipuna olet sielussani piilossa
Katseesi kuuma kuin ahjo
Tekosi minut hyydyttävät
Olen sisältä kylmä kuin jää

Tunnen halua josta en tiennyt
Sinua ennen en uskonut
Ja nyt kun tunnen ja tahdon
Olen myöhästynyt juhlasta johon pyysit

Irstaasta karkelosta
Ihojemme rietastelusta
Kehojemme tanssista
Himosta kaiken unohtavasta

Ettet nauttisi kun huomaat
Olen tuskassani tasolla täysi
Vai tahallasiko sytytit
Jäisen liekin joka minua polttaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa kerrontaa hyvä

Vahvaa kerrontaa hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot