Kaiku menneisyydestä

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Täynnä unelmia, sokerisia haaveita
illan mielikuvitus toi pöytään pientä alkupalaa
aamuyön unet pääruoan kattoivat
ja päivän todellisuus kaatoi kaiken jäteastiaan

Olin vain muuttolintu aurassa
tiesin suunnan, en päämäärää
koko lento yhden sulan varassa
ikuisesti en suostuisi pelkäämään

Aikaa kulunut ja kaikki muuttunut
haaveilleeni luulin jostain mitä ei ollut
kunnes unelmistani tulit ja niistä totta teit
pilvilinnani suunnitelmat toteutit marmorein

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaiku kantautui mertenkin yli ja toi vielä suuremman kaipuun.
Haikea ja kaunis, toinen säkeistö täydellisesti ilmaistu:)

 

Käyttäjän kaikki runot