Syyspisarat

Runoilija Frozen Candle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"No enhän mä nyt muuten, mutta kun tyttöystävä pakotti"
 

Sade vihmoo syksyistä iltaa
puut taipuvat, meri vaahtoaa
Pitkin rantaa liikkuu juoksija
sielussaan tyvenen tyyssija

Piskoja kasvoissa
katse horisontissa
Ruskalehtien lomassa
hetki shangri lassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot