Nimetön

Runoilija Mountolive

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkoinen huntu: ilon juhla,
valo hyväilee olkapäitä,
ihon lempeä luonne,
ihmisen kasvot hunnun takana.

Palaan takaisin yksinkertaiseen,
takaisin itseeni, poltan muun,
että vähäinen olisi kaikkeni.

Niin kuin tuuli kannattelee lintua
käsivarsillaan, varmasti,
olen omani;
syleile varjoani, raskasta panssaria.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot