Nimetön

Runoilija EHKÄENSIELÄMÄSSÄ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katson vierestä kun piikität itseäsi

katson vierestä kun ajat autoa sekaisin kuin seinäkello

katson vierestä kun katseesi on sumea ja välinpitämätön

katson vierestä kun tuhoat elämäsi

katson vierestä kun uhkaat tekeväsi elämästäni helvettiä

katson vierestä kun otat veitsen ja heilut sen kanssa

ja silti

sanon rakastavani sinua

ja tarkoitan sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

useimmille ikaroksille ei vaan voi kuin seurata heidän nousua liian lähelle aurinkoa..

vau. väkevää tekstiä. Koskettava, ja kuvaa hyvin sitä, kuinka selittämätöntä rakkaus voi olla.

Koskettava.

surullinen ja tuskainen. Siitä huolimatta rakkaus pitää toisesta kiinni.

kiitos sanoistasi

Osa vanhoista runoistasi on ehkä vähän liiankin yksinkertaisia ja lyhyitä. Lyhyissä teksteissä ei ole mitään vikaa, kunhan niissä on sisältöä. Mutta tästä uutukaisesta pidän. Surullinen ja koskettava ajatus, johon on helppo samaistua.

Murheellinen. Mutta rakkaus on niin suurta.

Olen myös nähnyt kaiken tämän, ja koittanut olla läsnä silti seurata etäältä.
Se satuttaa mutta lähteminenkin sattuu.
Hieno,koskettava runo,vaikkei todellisuudessa tämä ole hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot