Merenneitona, keijuna

Runoilija jadeamelie

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.
Haluaisin olla merenneito,
nuoria merimiehiä viettelevä taru
(vanhat tietäisivät jo varoa).

Päinvastainen Ariel:
Jalkani vaihtaisin pyrstöön,
rintaliivit simpukoihin.

Matkaisin myrskyssä,
pelastaisin veteen joutuneet,
ne komeimmat.

Meressä Ariel rakasti miehen muotoon hakattua kiveä,
minä vaadin elävää.
- Jos osaat hengittää veden alla,
et huku minun maailmaani.

2.
Haluaisin olla keiju,
kiusoittelevan kimalteleva.

Vartaloni yhtä hento kuin siipeni,
niin että lentäminen olisi kevyempää.

- Näet minut silloin kun et osaa katsoa,
silloin kun et usko että minä olen totta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis haave, ja varmaan osin tottakin.
Pala sinussa ON juuri sitä / sen omaista mitä ajattelet olevan.

Herkkää, aistikasta, vähän mystistäkin.
Upea kokonaisuus.

Ehkä jättäisin numerot pois (jos omastani olisi kyse ;D), vaikka toimiihan tuo noinkin.

Ilomielinen toivomus. Hauskaa luettavaa. :)

Omaperäistä kerrontaa. Pidän :)

hieno runo, aivan ihana! :)

otsikko houkutteli lukemaan
enkä pettynyt

todella vaikuttava runoteos

 

Käyttäjän kaikki runot