Kun kaikki ei riitäkään

Runoilija jadeamelie

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieleni täynnä glitteriä,
yökerhossa tanssivat ajatukseni,
silmissäni värillisiä valoja.

Suudelma
jota alkoholi ei kadottanutkaan,
jonka muistaa aamullakin.

Viikonlopun viihdyke.

Minä haluaisin vain jotain muutakin.

Selite: 
23.02.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot