Kuu ei enää valaise

Runoilija Riitu Eskontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 17:03

Asuinpaikka: Pudasjärvi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1957

Toukokuussa 2022 ilmestyi kirjani Anna askelten soida.
Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.mediapinta.fi
hintaan 25€. 

Neljää aiempaa julkaisua Sydämessä soutaa, Kuilu, Ikuisesti sinun ja Viiltohaavoja
saa samasta osoitteesta.


 
 

Hämärissä kuvissa
sieluni silmillä
muistomaisemissa
vaellat norjin
varsin.


Kuin olisit vielä nuori.


Kaunis mies,
joustava käynti,
liikkeet hallitut kuin
koulutetulla eläimellä.


Sitten...


Yön harso laskeutui
tienoon ylle,
peitti Sinut.


Sirppikuu ei jaksanut valaista.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kertomus muistosta. Erittäin hieno lopetus runolla :)
Kiitos, lempinimimerkki. Muistoista saa kivoja tarinoita.
Kaunis runosi koskettaa
Kiitos, -jasmin-. Muistoihin liittyy lähes aina jotain surumielistä, mikä koskettaa.
Muistot kantavat kauan, hyvä runo
Kiitos, Anjuska. Alan olla iässä jossa muistoja on enemmän kuin unelmia tulevasta :)
Nyt on onneksi kuitenkin täysikuu, kannattaa huutaa "Huhuu!" 
Kiitos, Star. Ja oikea supermoon!
Kun edes kuu ei valaise, muistoa. Haikea, puhutteleva. Kiitos runoilijalla!
Kiitos, superNatiivi. Muistotarinoihin taitaa väkisinkin pujahtaa haikea sävy.
Upeasti hallitset sanojen käytön ja sanomasi koskettaa syvältä.
Kiitos, epeli. Arvostan suuresti sanojasi.