Puhalla kylmiin hiiliin

Runoilija Riitu Eskontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.1.2023 17:03

Asuinpaikka: Pudasjärvi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1957

Toukokuussa 2022 ilmestyi kirjani Anna askelten soida.
Kirjaa voi ostaa osoitteesta www.mediapinta.fi
hintaan 25€. 

Neljää aiempaa julkaisua Sydämessä soutaa, Kuilu, Ikuisesti sinun ja Viiltohaavoja
saa samasta osoitteesta.


 
 
Puhalla,
puhalla mun kulta,
puhalla kylmiin 
hiiliin.


Suukota,
suukota mun kulta,
sammakosta prinsessa.


Tee tästä tarinasta
vuosituhannen
rakkaustarina.


Sytytä
sydämesi tulella
roihu minun rintaani,
kuumenna vereni,
nostata halu.


Puhalla,
puhalla liekkiin
kylmät hiilet.


Sulata loukatut tunteet,
pyyhi kulmiltani viha.
Avaa ruostuneet lukot,
muuta sydämeni kammioihin
asumaan.


Opeta rakastamaan taas.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa kerrontaa, ainakin teoriapuoli on täysin hallussa jo <3 
Kiitos, Star. Pitäähän sitä olla mielikuvitusta :)
Vahvasti rakkauta kaipaava nainen
Kiitos, Anjuska. No, tämä oli eräänlainen tilaustyö, runominän huuto.
Toivetta täynnä rakkaudessa. Halu uudesta. Pidin. Kiitos runoilijalla!!
Kiitos, superNatiivi. Niin, runominä hehkuu ja kurottaa tulevaan taas.
voi kun pidin tästä, ja paljon. ♡
Kiitos, Katariina. Toisella lukemalla runominän huuto tuntuu kirjoittajastakin kelvolliselta :)
Vahvat pyynnöt runossasi vakuuttavat.  Hyvin rytmitetty, toimisi varmaan myös lauluna?
Kiitos, arlette. Tämä saattaisi toimia lauluna; erään muusikon mukaan tekstini yleensä eivät toimi.
Vahvoja tunteita tunteellisessa runossasi. Taitavasti kirjotit ne runoksi.
Kiitos, merenaalto. En oikein tiedä, mistä nuo vahvat tunteet kumpuavat melko tavallisessa tallauksessa :)
rakkaus = täysi elämä!
Kiitos, aquarius. Niin juuri! 
 

Käyttäjän kaikki runot