Sairas pieni

Runoilija Shiveyy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tapaan jättää neuloja lattialle, jotta kämppis astuisi niiden päälle.
 

Pieni rääpäle.
Ei edes itke.
Makaa vain paikallaan.
Ei riuhdo.
Ei huuda.
Mutta hengittää. Vaivoin.
Ei millään päästä irti.

Pieni sisupussi.
Ei edelleenkään itke
Mutta liikkuu.
Huitoo.
Huutaisi, jos pystyisi.
Potkaisi lääkäriä leukaan.
Ei millään asetu.

Pieni lapsi.
Itkee
Minkä jaksaa.
Liikkuisi jos annettaisiin.
Tahtoisi purra hoitajaa.
Ei millään anna periksi.

Pieni ihminen.
Pelkää.
Ei pysy pystyssä.
Ei puhu.
Hymyilee ihmiselle joka ymmärsi tuoda
Jälkiruuaksi vadelmamehujään.
Ei millään lannistu.

Pieni surkimus.
Itkee vain salaa.
Ei puhu vaikka pystyisi.
Huojuu heikoilla jaloilla.
Tuijottelee taivasta.
Ei millään irrota.

Selite: 
Tällä lailla tänään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot