Kuin lapsi

Runoilija jonkinlainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin olla niinkuin muut,
olla kuin maan puut,
jotka ihanasti lepattaa.
En haluaisi taivaalle katsomistani mä lopettaa,
koska silloin saan olla ihan kuka vaan.
Voin olla tarinan sankari,
mä maan tuhoaja pahis,
mutta yhtä en unohtaa mä saa,
unelmissani voin olla kuka vaan.

Selite: 
nojoo, tää ny vaa tämmöne ..: D
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana ja lämmin runo !! (:

koht alkaa taas se tosi paha aika,
mut elä sit murehi

runoile lisää

 

Käyttäjän kaikki runot