Metsä

Runoilija Heartrain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi paljasta jalkaa
Ne molemmat uppoavat sammaleeseen
Kun pakenen kuolemalta juosten
Metsään yhä syvemmälle
Pienet kukat aukenevat nupuistaan katseeni alla
Kun tanssin kallioilla nauraen
Ja piirrän jumalani lammen pintaan
Olen kuullut laulusta, lähden sitä etsimään
Ehkä eksyn, mutta anna minun mennä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huima juoksu! kaunis, hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot