Uitan varpaitani avaruudessa

Runoilija Heartrain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tärisen.
Istun maailman reunalla ja uitan varpaitani avaruudessa.
Tukin korvani kun menneisyys takanani huutaa "juokse".
Hyräilen laulua jonka opetit minulle kun olin pieni.
Pian unohdan kaiken mitä minulle on tapahtunut.
Sytytän taskulampun nähdäkseni tähtien taakse.
Olen eksynyt mutten enää muista mistä.
Hiljalleen entinen palaa tuhkaksi.
Olen valmis.
Hyppään luottaen lamppuni ja rohkeuteni valoon.
Avaan silmäni.
Yöllä on satanut lunta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot