ne kaikki ihanat kukkaset

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

Kun me kaikki ihanat kukkaset puhjettiin kukkaan,
ensi hetkellä.
Kun me kuihduttiin pois yön laskeuduttua pimeyteen.
Taas auringon lämpö sai meidät nostamaan kukkaset täyteen loistoon.
Ja sai meidät loistamaan päivän kestäessä yöhön asti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikkoa myöten kantava runo :)

Syvällisen ihana <3

toiveikas pidän

 

Käyttäjän kaikki runot