vaalipäivä

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

Nyt kun tämä vaalipäivä on vihdoin lähestynyt,
toivottomasti minä annan ääneni oikealle henkilölle.
Vielä se on vähän sitä kahden kauppaa,
Mutta kai se tänään sitten selviää,
kummalle se vaakakuppi enemmän kallistuu.
Itse äänestäisin vähän nuorempaa sukupolvea,
mutta herää kysymys siitä,
onko sitä riittävää valmiutta vielä siihen niin vaatitaan
tehtävään, eli olla seuraava suomen presidentti.
Toivottomasti sinäkin käyt äänestämässä,
ettet kuulu siihen nukkuvien puolueihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajankohtaisempi - jos mikään Ja kyllä nuoremmissakin voi olla Nuoruudenkokemusta kuin uutta aikaakin edustamassa... ei se äänestäjälläkään ole aina niin helppoa kun tietoähkyä tulee joka tuutista.

Ne Perusarvot omalla käyttäytymisellään Suomessa/Maailmalla ne tärkeimmät... yksilöä unohtamatta. Niin helppoa mutta niin vaikeaa...priorisoidussa yhteiskunnassamme.

Onnea Synt.pvän Johdosta....Liputuksella !

realismia eli hyvä pidän

 

Käyttäjän kaikki runot