Melkoinen urakka

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

* Mies kävelee hermostuneesti,
edestakaisin tonttinssa ympäri.
* Istahtaa jonnekin
rojujen keskelle.
* Sytyttää savukkeen,
katselee niitä suuria lautakasoja.
* Ja ajattelee,
tuleeko tästä koskaan valmista.
*Nyt hän ottaa vasaran taskuunsa,
ja toiseen käteen sahan,
*sahaa lankun poikki,
ja naulaa sen kiinni seinään.
*Ja taas hän katselee sitä,
keskeneräistä taloa,
*jota hän rakentaa perheelleen.
Hän tietää mikä urakka häntä odottaa,
* ja toivoo hiljaa mielessään,
että talo tulisi valmiiksi ennen talven tuloa.

Selite: 
varmaan jokaisen talon rakentajan painaijainen tuleeko se ajoissa valmiiksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

realismia

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot