Mitt löfte

Runoilija Vili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on "Elä elämäsi oikein, sillä sinulla on vain yksi"
 

Det finns ingenting i världen
Någonstans och för vad som helst
Som skulle jag göra för dig

Några behaga dig för att utnyttja av dig
De som skulle skratta när du gråter
Men de vet inte vad de missar efter en stund

När du ler, kan jag bara le med dig
När du är glad, kan bara vara glad också
Din skratt är det bästa som jag kan höra
Så lovar jag dig:
Jag vill alltid bara göra dig glad
För du är den viktigaste flickan i livet
Oavsett vad som händer
Kan du alltid komma och prata om
Hur står det till, och
Hur kan jag uppfylla mitt löfte

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot