sydämeni jatkaa

Runoilija natjuzha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka yö unissani
Näen sinut. Tunnen sinut.
Siten tiedän sinun jatkavan.

Kauas yli etäisyyksien
Ja tilan välillämme
Olet tullut näyttämään, että jatkat.

Lähellä, kaukana, missä oletkaan
Uskon, että sydän jatkaa matkaa
Vielä kerran avaat oven
Ja olet sydämessäni
Ja sydämeni jatkaa edelleen

Rakkaus voi koskettaa meitä kerran
Ja kestää eliniän
Eikä se lähde ennen kuin olemme poissa

Rakkautta oli kun rakastin sinua
Yhden todellisen hetken pidin kiinni
Elämässäni me tulemme aina jatkamaan

On vielä rakkautta, joka ei tule katoamaan

Olet täällä, ei ole mitään mitä pelkäisin
Ja tiedän, että sydämeni jatkaa
Pysymme näin ikuisesti
Olet turvassa sydämessäni
Ja sydämeni jatkaa edelleen <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivoa antava hieno runo.

Toivoa antava hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot