Ajatuksia

Runoilija Joentuuli

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 16.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19-vuotias pakana naikkonen joka tykkää mystiikasta ja fantasia aiheisista runoista ja tarinoista ^^
 

Tyhjiä ajatuksia,
en sinua muista.

Epätoivoisia tekoja,
jätit meidät yksin.

Sievistelty tarina,
totuus nyt selvisi.

Tuskantäytteinen viha,
annan sinulle anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, piirtää tunteista vapauttavan ympyrän.

 

Käyttäjän kaikki runot