pelkään

Runoilija loves

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on ainoa keino voittaa vihollinen puolelleen
 

eilen illalla
vain harhailin
ympäriinsä kävelin
miettien
kuinka kestäisin
ihmiset vain kuolee
sillalle päädyin
kapealle sellaiselle
autot vain huristelivat ohitseni
yöllä siellä mietiskelin
laulelin ja itkin
en tiedä sairaudestasi
en vielä
mutta otan selvää
tarvitsen vielä halauksiasi
hyvän yön toivotuksia
rakastan sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
loves pelkään 18.7.2010 0 Runo
loves I'm sorry 26.9.2011 0 Runo
loves pois, kauas pois 7.8.2010 0 Runo
loves for helsinki 29.6.2010 0 Runo
loves Nimetön 27.9.2011 2 Runo
loves Nimetön 13.7.2010 2 Runo
loves for helsinki 29.6.2010 0 Runo
loves alone 9.7.2010 2 Runo
loves Nimetön 8.11.2011 0 Runo
loves jälleen täällä 9.7.2010 2 Runo