"yhtä en saa"

Runoilija mauve sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

siinä sinä jälleen olet
istut asuntoni lattialla
muitakin on paikalla
katsomme kaikki elokuvaa
asuntoni on koristeltu kynttilöin, valoverho luo sinistä hehkuaan ikkunasta
olet pukeutunut mustaan, hiuksesi ovat mustat sininen valo heijastuu
katson sinua
haluan tulla viereesi lattialle ja kietoa käteni ympärillisesi
tunnen miltei
miten kyynel nousee silmäkulmaani
sinä et huomaa sitä, eivätkä toiset

tunnen turhaan

en koskaan saa sinua
olet
nainen
jota en tule tavoittamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kohtalokas

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot