Nimetön

Runoilija mauve sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

täytyykö laittaa, sydämmen ympärille muuri?
sattuuko muurin murtaminen liikaa?

nuoli osuu ja kipu ei tunnu
mutta
sitten
nuoli kääntyy sydämmessä ja kipu alkaa tuntumaan
en jaksa
kipua enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aitoa tuskaa sanoissasi, upeaa purkautumista

Hieno, samaistun.
Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot