muutos

Runoilija mauve sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hetki lähenee
en näe sitä vielä
mutta
tunnen sen jo
pulssi kiihtyy
aistit voimistuvat

kuin salamana

se pakottaa minut
katsomaan
ikkunaan
pilvet
alkavat ohenemaan
en voi irrottaa katsettani
yritän taistella, kääntää pääni, liikkua
mutta se pitää minut paikoillani
ensimmäinen
väristys
täysi jähmettyminen

pilvet
ovat
kadonneet

Selite: 
oma tahto katoaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot