muisto

Runoilija mauve sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanoin
tehtävä
minulle sanottiin
"pussaa sitä jota haluat tässä huoneessa pussata"
minun ei
tarvinnut miettiä
istuit minua miltei vastapäätä
liikuin paikalta jossa istuin
laitoin käteni sinun leukasi sivuun

huulesi

olivat niin pehmeät
tulen muistamaan sen ensi pusun
toivon
että se ei ollut viimeinen

Selite: 
:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot