Valkoinen Pimeys

Runoilija malluska

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jauho ei peitä sisälläsi
myrskyävää mustaa,
levität vain mustetta enemmän
kertomalla minulle valheesi,
ja vähemmän mitä kuuluu totuuteen.

Muste, joka on levinnyt jokaiseen suuntaan,
ei pyyhkiydy pois helposti.
Minä olen ainoa toivosi, minä
jota inhoat ja jolle valehtelet.

Valheen näkee silmistäsi,
joissa vallitsee mustat aallot.
Valhetta et saa pois,
ennenkuin sen olet kertonut.

Valkoinen lakana ei peitä sisintäsi,
siellä ukkonen voittaa sydämmesi.

Et ajattele, mitä on tulevaisuus,
se on huono osuus sille,
joka vain esitti,
ja jätti toiset muille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valheella on lyhyet jäljet...hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot