hiprakka

Runoilija tintsujau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lauantai aamuyön pikkutunneilla, tanssahtelin kotiin päin
näytin etusormea sille roskankerääjälle, joka katsoi minua vihaisesti heitettyäni sen tyhjän L&M:n tupakka-askin maahan
lauleskelin niille suolaisille pisaroille, jotka valuivat pitkin poskiani
en väitä, etteikö alkoholilla olisi ollut osuutta asiaan

niiasin jokaiselle postiautolle, joka tuli minua vastaan
huusin hävyttömyyksiä sille söpölle pojalle, joka istui tyttöystävänsä kanssa puiston penkillä
metsäpolulta poikkesin pusikon taakse pissalle

kotioveni edessä etsin avaimiani, jotka olivat jääneet laukkuun, joka oli jäänyt naulakkoon
en tiedä itkinkö vai nauroinko,

kunnes nukahdin rappukäytävän patterin juureen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lähes kevyttä kerrontaa.

upea runo, suosikit -->

:)

tämä on hieno. Tilannekuvaus, mutta silti vangitsee. Lauantai-illat <3

 

Käyttäjän kaikki runot