Valveilla

Runoilija melissawho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2010
Viimeksi paikalla: 5.12.2017 7:04

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tositarinoita
 

Kumpi pieksee kumpaa,
se on arvoitus.

Kunnes saat vihjeen,
mä aion ravistella sua.

Kengät eteisessä,
herätti sut pimeydestä,
mun tiukasta otteesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot