Korjaa meidät

Runoilija melissawho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2010
Viimeksi paikalla: 5.12.2017 7:04

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tositarinoita
 

kohtele sitä
miten sormesi
liukuvat iholla

ottamatta vastuuta
alati tuntuva pilke
vatsanseudulla

Korjaa meidät tästä

kirkuvat puunlatvat
heläyttävät kevään
liikkeelle

antaessaan tutun
kirpeän sokaisun
silmiin

Korjaa meidät tästä

olemisen tuoksun
täytyy olla inkivääri

sinä sielussani
säikeinä hopeina

anna aikaa
itkulle kipinöille
oksilla ja hangella

Korjaa meidät tästä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot