Tahdon sua rakastaa

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On niin hyvä sun kanssas olla,
sun kanssas olla ja hengittää.

Yhdessä huuruttaa, torpan ikkunaa.
Siihen meidät sormilla piirtää.
Kun vain voisin ajan pysäyttää,
tähän jäädä kanssas, samaa ilmaa hengittää.

Oisi hyvä meidän kahden,
kahden olla tässä vaan.
Kutoa yhteen verkkoaan.

Tulee liian kylmä, ollen vaan.
Pakko on nousta, askaroimaan.
Haetko puita hellaan?
Laitan veden kiehumaan
Lapsille puurovesi tarvitaan.

Aamulla taas tavataan.
Tahdon sua rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot