Rukous

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isäni taivaan,
tässä temppelissäsi olen.
Armoasi anoen, hiljaa rukoilen.

Suojele kahta nuorta matkajaa,
he yhteisen taipaleen
tänään aloittaa saa.

Isä taivaan, suo hyvyytesi heidän elämään.
Anna heille kykyä toisiaan ymmärtää.

Luojamme tämän maan,
jos jotain voimme sinulta pyytää,
niin rakkautta heidän liittoansa ravitsemaan.

Anna rrakkautta niin,
ettei se koskaan pääse loppumaan,
vaan yltäkylläisenään kukoistaa,

Suojele ja johdata, oikealle tielle kuljeta.

Kaikkivaltiaamme: Tapahtukoon sinun tahtosi
tässä tänään, niinkuin iankaikkisestikkin.

Aamen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyyneleet tipahtelivat
avoin rukous kaunein ja vilpittömin

 

Käyttäjän kaikki runot