hyvää matkaa avioliiton vesille.

Runoilija aurinko laskee itään

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.10.2015 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On aika onnet toivottaa,
olette saapuneet avioliiton satamaan.

Tyyni meri pian pauhaa,
muistakaa suojella avioliiton pyhää rauhaa.

Tahdon teidät hienolle matkalle saattaa,
elämä kauniisti kohdelkoon,
liitossanne rakkaus kukoistakoon.

Jumala teitä siunatkoon, tietänne yhteistä valaiskoon.

Muistakaa, rakkaus rakkautta lisää,
siispä yhteisessä elämässänne kuunnelkaa taivaan isää, maamme luojaa.

Kun elämän ongelmat kohtaa
yli yhdessä astukaa
seljän taakse sylkäiskää
ja matkaa jatkakaa, kohti tulevaa.

Ei luoja teitä suotta yhteen saattanut,
on liitollanne tarkoitus.
Yhdessä te muodostatte tiimin loistokkaan,
joka tätä maailmaa rakentaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä kannustava runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot