Keijun rakkaus

Runoilija lii

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.7.2011
Viimeksi paikalla: 17.1.2017 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen sun keiju,
tanssahdellen kuljen.
Seuraat perässä surren.
Ympäri käännyn,
nään kun sä näännyt.
Luoksesi loikin,
keijupölyä loihdin.
Iloasi haluan,
hymyäsi janoan.
Katseesi maasta nostat,
mun katsetta kainostat.
Sivelen poskeasi hiljaa,
mun menninkäinen nauraa.
Hymyäsi rakastan, jossen sitä nää,
Sydämeni pakastan.
Olen sun keiju ja sä mun menninkäinen,
on elo meillä erilainen,
joka hetkeä siinä rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
lii Enää ikinä? 25.7.2011 0 Runo
lii Nimetön 25.7.2011 1 Runo
lii Satutettu 25.7.2011 0 Runo
lii Keijun rakkaus 25.7.2011 0 Runo
lii Hylätty 25.7.2011 0 Runo
lii Petetty 15.8.2011 0 Runo
lii Nimetön 15.8.2011 0 Runo
lii Lupasit ja valehtelit 17.8.2011 0 Runo