Pikkusisko ♥

Runoilija bc5d20e2cfa2de32703c8d551cb491ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pikkusiskoni sinut tunnen,
tunnen täällä vieläkin,
tuntuu että olisit luonani,
vaikka oikeasti olet poissa.

Älä pelkää,
en koskaan unohda sinua,
en todellakaan pystyisi,
olet minulle liian rakas,
rakas ainut pikkusiskoni.

Uskon,
sinulla on nyt kaikki hyvin,
me näemme vielä,
sitten kun on minun aikani,
aikani nousta siivilleen,
lentää taivaaseen.

Älä pelkää,
en koskaan unohda sinua,
en todellakaan pystyisi,
olet minulle liian rakas,
rakas ainut pikkusiskoni.

Selite: 
Ikävä pikkusiskoa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot