Hyvää matkaa pikkusisko

Runoilija bc5d20e2cfa2de32703c8d551cb491ff

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljet kanssa enkelin,
hypit pilvien päällä,
lentelet taivaassa
enkelin siivilläsi.

Toivotan sinulle;
Hyvää matkaa,
hyvää matkaa,
rakas pikkusiskoni.

Iloitse ja naura,
hypi pilvien päällä,
lentele taivaassa
enkeliystäviesi kanssa.

Toivotan sinulle;
Hyvää matkaa,
hyvää matkaa,
rakas pikkusiskoni.

Selite: 
Ikävöin taas kerran pikkusiskoani, niin tein taas runon hänestä ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Runosi saivat minut itkemään... Ikävän tunteet välittyvät niin aidosti. ):

voi surullinen :(

 

Käyttäjän kaikki runot